Mosterdsaus voor ham

Over het gerecht

Met mosterdsaus maakt u van een eenvoudige plak gekookte ham een heerlijke schotel.
De saus smaakt ook lekker bij gebakken haring.

 

Benodigheden

  • 200-250 gr gekookte ham
  • 1 dl bechamelsaus
  • 2 eetlepels GOLBACH mosterd
  • 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 125ml slagroom

Bereidingswijze

  1. Verwarm in een steelpannetje al roerende de bechamelsaus, mosterd,  1 eetlepel van de geraspte kaas en de slagroom.
  2. Leg de plak ham in een vuurvast schaaltje en giet de saus erop.
  3. Strooi de rest van de kaas erover en laat die in de oven of onder de grill een bruin korstje krijgen.
  4. Geef hierbij gekookte aardappelen waarop u een klontje boter heeft laten smelten,  wat peterselie heeft gestrooid en een groene groente naar keuze.

Producten bestellen?

Wij Hebben geen webshop. Maar wilt U onze mooie producten toch in huis krijgen mail dan naar info@deventermosterd.nl en wij nemen contact met U op.

Contact opnemen