Konijn met Deventer 1250 Mosterd

Over het gerecht

Konijn met Mostaard De Kroon

Serveren met gekookte aardappelen en appelmoes.

Benodigheden

  • 1 konijn
  • Rode wijn
  • 3 kruidnagels
  • 2 blaadjes laurier
  • Hand vol rozijnen
  • 3 dl room
  • Peper en zout
  • Deventer 1250 mosterd

Bereidingswijze

  1. Het konijn ontdoen van overtollig vet, in stukken snijden en mooi bruin bakken.
  2. Het konijn van het vuur nemen  en de stukken gul insmeren met Deventer 1250 mosterd.
  3. De stukken terug in de pan leggen en de rode wijn (langs de zijkant van den pan gieten)
  4. kruidnagel, laurier, rozijnen, peper en zout toevoegen.
  5. Op een zacht vuurtje laten gaar stoven (liefst een dag van te voren). 
  6. Voor het opdienen de saus aandikken met de maïzena en de room, even laten doorkoken.

Producten bestellen?

Wij Hebben geen webshop. Maar wilt U onze mooie producten toch in huis krijgen mail dan naar info@deventermosterd.nl en wij nemen contact met U op.

Contact opnemen